Over ons

Over Benjamin Furniture

Gedurende de afgelopen 10 jaar heeft Benjamin Furniture B.V. zich ontwikkeld tot een toonaangevende meubelzaak, gespecialiseerd in antieke, klassieke en moderne meubelstukken, evenals een uitgebreide voorraad aan decoratieve objecten, variรซrend van trendy tot retro ontwerpen. Dankzij onze import uit Europa en Aziรซ zijn wij in staat om een breed assortiment meubelen en decoratieartikelen rechtstreeks vanuit onze ruime voorraad aan te bieden.

Ons aanbod van moderne design meubelen is exclusief beschikbaar voor winkeliers, en dit alles tegen de meest aantrekkelijke outlet prijzen. Bovendien stellen we de overgebleven meubelstukken beschikbaar tegen zeer voordelige tarieven, met als doel om meubels tegen nog scherpere prijzen aan te bieden. Het opvallende hierbij is dat al onze meubelen afkomstig zijn van gerenommeerde Europese design meubelfabrikanten, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Elk stuk is nieuw en verkeert in perfecte staat.

1500 mยฒ showroom

Groene energie

Ruime voorraad

Onze showroom

Sinds het jaar 2013 is Benjamin Furniture een groothandel in meubels voor een complete woninginrichting. De showroom bevindt zich op de Industrieweg 30 in Vlaardingen. Onze showroom is uitstekend bereikbaar met de auto en het parkeren is gratis. Met de openbare vervoer is het 10 minuten loopafstand vanaf het station Vlaardingen-West.

Kom langs in onze showroom en laat uw verrassen door ons uitgebreide assortiment. U bent van harte welkom in onze showroom om onze meubels te bekijken. Onze medewerkers helpen u graag verder!